About me

Hello! I’m Sonia from Bulgaria. I live 33 km from Prague, Czech Republic. My classes are in the field of art and poetry. 

I was born on 9 May 1977. My birth coincided with the celebration of Victory Day over Nazi Germany and the end of World War II.

„Душата ми не се насища,
и нищо в тоя свят не ползва.
А тялото ми се разнищва
от пръст в пръстта ще легна, Боже.“

photo (1)

 

Здравейте! Аз съм Соня от България. Родена съм на 9 Май 1977 г. Моето рождение съвпада с честването на Деня на Победата над нацистка Германия и края на Втората Световна война.

Детството си прекарах в Пещера, а по-късно и в Пловдив, където завърших Национална Гимназия за Сценични и Екранни изкуства. След 25-та си година се установих в София, където живях доскоро преди да прегърна живота на емигрант.  Живея на 33 км от Прага, Чешка Република. Моите занимания са в областта на изобразителното изкуство и поезията.

Advertisements

14 thoughts on “About me”

 1. Яяя, кой бил тук!
  Радвам се да те видя, Соня. Успех с новия блог!

 2. Благодаря, Лейди 🙂

 3. Страхотна страница миличка,
  често ще бъде посещавана от мен.
  Целувки много

 4. Благодаря, Ани!
  Бъди здрава и весела 🙂

 5. Страницата е в процес на разработване!

 6. хубава си :))

 7. Страхотни стихчета!!!!!! Желая ти много щастие и късмет!!!

 8. Благодаря Ви, Милко!

  Бъдете здрав!

 9. Хей, Соничка, ето дойде време и аз да те поздравя публично за страницата. :)) Прекрасни и ненаситни стихове, разкриващи дълбочината на чувствената ти природа и избликващата от женската същност специфична мъдрост и светоглед. Бъди все така нежна самодива и най-вече и само – дива, т.е. богиня! :))

  С приятелски поздрав,

  Дъто

 10. Благодаря за хубавия коментар, Дъ!

  Сега ще си навиря нослето и отиде та се невидя…

 11. Поезията е красивa, но разкрийте ни и красотата на голoтo Bи артистичнo тяло? Чухме, че прашасва несправедливо на забравена фото лента…Така блогът ще стане по-посещаем, а Вие ще обедините Фрагментите си в един цял образ! Ще бъде истински интересно и много актуално!!!

  • Знаете ли Alexander Noe, Анонимността е невъзможно понятие въпреки „About me“. Това, което Вие наричате артистично тяло е плод на човешката суета. Тази суета винаги е издигала себе си на пиедестал, винаги е търсила опиянение в Славата, утеха в тщеславието, одобрение в хайлайфа. Всичко това е пагубно и води до морален упадък не само у отделната личност, а и в обществото, като цяло. Вашият коментар предизвикан явно от чувствената Ви природа на човек на Изкуството, въпреки иронията и фройдизмът от които е повлиян ме възторгва и същевременно принизява. Бъдете здрав и не се променяйте за нищо на Света!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s