За Хенри Форд и за страха

Не се страхувайте никога от нищо.

Хенри Форд, бащата или Краля на автомобилостроенето заради своята книга „Интернационалните евреи“ е бил подложен на гонения, низвергнат от бизнес и социално-икономическата среда, а бизнеса му съсипан, срещу заводите „Форд“ се е оказвал невероятен натиск, животът му заплашен физически чрез атентат, животът на неговите близки също е бил заложен на карта, заради информацията, която той разсекретява относно Ционистките протоколи.

Хенри Форд е имал реални шансове да стане президент на САЩ(1920 г.), шанс който залязва в името на това да изказва и да отстоява Истината на всяка цена, независимо от последствията. Той е опозорен, популярността му, високият му рейтинг се изпаряват в неблагодатното небитие на човешкото невежество.

Узна ли Хенри Форд, какво е страх?
И какво коства на човека отстояването на святата Истина в името на това обществото да бъде информирано, а не дезинформирано, за да може да ползва свободно благата на своя интелектуален и производствен труд.

Отговор на тези въпроси могат да дадат само, онези, които възстават срещу Информационната Медийна Война, война, която цели пълен Контрол над човешкото Съзнание, обезличаване на личността, загуба на национална идентичност, културен и духовен мироглед.

С. Пехльова

ПРАВА И СВОБОДИ

Права и свободи, които Демократичната уредба днес тълкува погрешно, и именно поради това погрешно тълкуване се раждат конфронтацията и антагонизма между гражданите, защото всяко уеднаквяване обезличава и ониществява личността, а обществата губят своята национална принадлежност и суверенитет.

Точно даването права на малцинствата за сметка правата на мнозинството, отнемат от свободата на обществото като цяло. Колкото повече права и свободи се дават на човечеството, толкова повече се разрастват различията и се оформя субкултурния феномен, раждат се декадентството и халтурата. Даването на права и свободи води до ксенофобия, конфронтация и антагонизъм. Онова, което е в основата на нашето изконно човешко право да бъдем хора е Свободата на Волята и като такава тя не се нуждае от налагането на правила и Закони, които ограничават нейната безграничност. Толерантността е криво разбрана, а нетолерантността се счита за нарушаване на нечии права и дискриминация, счита се за диктатура. Истина е, че точно демокрацията води към такава(За справка „Държавата“ на Платон). А относно различията те винаги ще съществуват, поради факта, че нашия Свят е движен от многообразност и е дуален.

Правата и свободите се дават отчасти чрез Конституцията, а Законите се узаконяват от управляващите във властта. Всяка власт кове такива Закони, които са в неин интерес, в интерес на управлящата прослойка било то олигархична, плутократична, тимократична и пр. Законите могат да утвърждават не само нов ред, но могат да бъдат и причината за внасянето на нов контролиран чрез Закона хаос в предварително установения и утвърден сред обществото порядък. Друг е въпроса, че никой Закон не е в състояние да ти даде нужната Свобода, поради факта, че съществува и такъв, който я ограничава чрез регламентирани правилници, правила и процедури. Така например Свободата на Духа е философски прийом и лежи извън ограничеността на Законовата уредба като нормативна рамка.

Даването на права на малцинствата е тясно обвързано с ПОДМЯНА на история и култура, подмяна на етно-религиозност. Цели загуба на национална идентичност и суверенитет.

На такъв фундамент чрез даването на права и свободи се осланят партии като ДПС и РБ и др., което е своего рода етно-религиозен конформизъм.

С. Пехльова

***

Един тъпанар казал на друг тъпанар, че е тъп.

Съдът официално признал тъпотата на първия тъпанар.
Ами втория?

***

Какво значение има дали тъпотата е официално призната или не.

Така или иначе тя си остава бреме не само за нейния притежател, а и за всички онези, които са пряко и косвено засегнати от нея.

Признанието на съда да върви По-дяволите,
тъпанарите – също!

С. П.

***

Сега отново виждам едно спекулиране с това, че гласовете за протурската партия ДПС идвали главно от българските изселници зад граница и от онези с двойно гражданство в Турция.

Не идват оттам, скъпи Приятели, немалкия избирателен процент идва от България.

От българите гласували зад граница ДПС са получили 3 мандата от общо 38 мандата в 43-то Народно Събрание.

За ДПС извън страната са гласували точно 59 938 хил. души,

а само в Кърджали 59 881 хил. души,
Добрич – 15 855,
Разград – 33 334,
Силистра – 21 007,
Смолян – 12 218,
Търговище – 26 240,
Шумен – 28 858 хил. души.

Забележете, че основните проценти ДПС са получили от провинцията, конкретно от регионите със смесено население.

С най-висок процент за ДПС се отличават градовете Добрич, Кърджали, Разград, Силистра, Смолян, Търговище и Шумен.

Нисък процент са получили в Кюстендил – 1.470% и Перник – 1.789%.

Нещо неясно?

С. П.

Вж: Резултати от избори за народни представители 05.10.2014 г. за Извън Страната

***

МАЛЦИНСТВО, запомнете добре тази дума.

Малцинство на телектората от 39% от българското народонаселение, необразовано и невежо в по-голямата си част, което съучаства на политическата шайка узурпирала властта.

Престъпна шайка, олигархична и поставена чрез спомоществователството на Голямата Бяла Сграда във Вашингтон.

Останалата част от българското народонаселие съставляваща електората на бойкотиращите, а именно 59% също съучаства против Волята си и в качеството на Български данъкоплатец.

Така или иначе получените държавни субсидии за политическите партии се отделят от Централния Бюджет и респективно се плащат от Българския данъкоплатец, поради факта, че една част от държ. бюджет се формира от данъчните приходи.

Добре е негласуващите да знаят това, когато се изправят срещу МАЛЦИНСТВОТО.

Малцинство, което ги УПРАВЛЯВА.

Сега разбирате ли, че упражнявайки правото си на Свободен ИЗБОР(Воля) чрез отказ от вашето избирателно право, де факто вървите против Собствената си Воля.

С. П.

Когато става дума за нелегитимна и противоконституционна партия като ДПС е редно да споменем, как и защо ДПС спекулира с двойното гражданство на изселниците благодарение на което получава немалък процент от гласоподавателите зад граница. Така или иначе получените държавни субсидии за политическите партии се отделят от Централния Бюджет и респективно се плащат от Българския данъкоплатец, поради факта, че една част от държ. бюджет се формира от данъчните приходи.

И понеже сте големи умници обявихте Бойкот, но субсидиите пак идват от вашия джоб, а не от джоба на Айшето зад граница, която е станала изселник в Турция преди две десетилетия.
__________________
Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

С. П.

***

Протурската партия Свобода и Достойнство – НПСД, която влиза в коалиционния състав на РБ не само провеждаше своята предизборна агитация на турски, но и на нейната страница турския език не е изключение, а тъкмо напротив: http://npsd.bg/index.php/tr/haberler

***

Ето в кои градове ДПС имат най-голям процент:

Благоевград – 16.570%
Бургас – 15.556%
Добрич – 19.750%
Кърджали – 70.434%
Пазарджик – 16.073%
Разград – 55.884%
Силистра – 34.303%
Смолян – 22.403%
Търговище – 43.173%
Хасково – 17.855%
Шумен – 34.445%

ДПС – Движение за права и свободи
София 23 ИР – 0.924%,
София 24 ИР – 1.267%,
София 25 ИР – 1.532%.

Забележете, че основните проценти ДПС са получили от провинцията, конкретно от регионите със смесено население и от Турция, където ЦИК откри 136 избирателни секции.

С най-висок процент за ДПС се отличават градовете Добрич, Кърджали, Разград, Силистра, Смолян, Търговище и Шумен. Нисък процент са получили в Кюстендил – 1.470% и Перник – 1.789%.

***

Първо, да кажа, че разгледах подробно резултатите от Парламентарни избори 2014 г., на страницата на ЦИК.

Това разглеждане потвърди изказаното преди време от мен мнение, че ниската избирателна активност ражда олигархичната многопартийност, но и допринася за влизането на протурски партии в Българския Парламент, каквито са ДПС, РБ(НПСД – Корман Исмаилов) и др.

Няма такова нещо, че негласуващите са спечелили.
Високата избирателна пасивност също допринася за формирането на крайния Изборен Резултат, когато, ако Бойкотиращите осъзнаят това ще разберат, че де факто техните действия не са били напразни, но са допринесли с отрицателен резултат – ефекта на бумеранга.

За да има Бойкота положителен резултат, то той трябва да е изпълнен на 100%, а не да бъде частичен в границите на 59%.

С. П.

***

Каква народна партия може да бъде една Протурска и Ердоганска Партия?

На чий народ е тази партия?
Чии интереси ще обслужва?

***

Седем партии влизат в състава на РБ, а именно:

1. България на гражданите – ДБГ
2. СДС
3. Демократи за силна България – ДСБ
4. БЗНС
5. НПСД – Народна Партия Свобода и Достойнство
6. ХДП – Християндемократическа Партия

Вж: http://www.cdp.bg/

7. БНД – Българска Нова Демокрация

Пак казвам, че РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК Е ПРОТУРСКА ПАРТИЯ!!

***

Чуете ли за права и свободи – ДПС, за свобода и достойнство и прочее дивотии – Народна Партия Свобода и Достойнство – НПСД(Реформаторски Блок) и др. партии списъкът е безкрайно дълъг за да го изреждам –
то знайте, че става дума за ОСМАНИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

***

Казах ли ви преди време, че вашия изборен вот става жертва на коалиционна договореност.

Един път на такава вътре в самата партия, поради факта, че нейният състав е коалиционен – АБВ, ПФ, РБ, ГЕРБ и др., и
един път на базата на коалиционна договореност между ПП, които ще влязат в Българския Парламент.

С. П.

***

Правителството на ГРОБ възстановяваше джамии в регионите със смесено население, вместо Български Православни паметници и Църкви.

Ремонтират ги и от партийните субсидии на ГРОБ, които идват от Държавния Бюджет, респективно от българския данъкоплатец.

С нашите пари, скъпи родолюбци и приятели извършват отчасти османизацията и ислямизацията на България, с нашето мнимо съучастие, малодушие, безхаберие и апатия!

О, да и изборен вот!!

С. П.

***

Неизбежността не винаги води до реални действия и до оказване на противодействие и съпротива. Тя често бива неизбежно заобикаляна, а малодушието и безхаберието вземат връх в пространствено времевия континуум и се превръщат във величина, която трудно бива преодолявана на базата на същата тази неизбежност поради фактор, който мнозина пренебрегват този на предопределеността.

С. П.

***

БОЙКОТ ИЛИ ИЗБОРЕН ВОТ

Искам да споделя, че съм била и от страната на негласуващите и от страната на гласуващите.

И понеже съм била и на двата фронта ще кажа, че Бойкота няма положителен резултат, когато не е изпълнен на 100%.
При изпълнение на Бойкота на 59% електората на бойкотиращите превръща Бойкота в отрицателна величина и той действува като бумеранг.

По същия начин действа и електората на гласуващите, когато се характеризира с ниска избирателна активност от 39%.
Ниската избирателна активност води до НЕЖЕЛАН КРАЕН ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ и ражда олигархичната многопартийност.

Двете величини, които биха довели до положителен, а не отрицателен резултат, това са пълния Бойкот, а не частичния или

Задължителното гласуване.

С. П.

***

Понякога хората в стремежа си да поставят някому диагноза изписват своята собствена.

С. П.

***

Виждам, че неправилно се спекулира с вота на българите от чужбина.
От коя чужбина?
От Турция или?

Защо ЦИК откри 136 избирателни секции в съседна Турция?
Защо Изборния Борд бе съставен от 40 НПО-та в качеството им на мозъчни тръстове финансирани от Запада, в т. ч. Отровено общество на Дж. Сорос и пр.?

***

Не, „матряла“ няма да бъде същия, нито крайният изборен резултат ще бъде същия. Ниската избирателна активност характеризираща се от 39% гласоподаватели се състои от електорално малцинство необразовано и невежо в по-голямата си част, от изселници в Турция, които не могат да четат, да пишат и да говорят на Български език, от малцинството на ромите, но и от застаряващото население на страната – пенсионерите, които в България са над 2 млн. души, от забрадките в Бурса, където бяхаоткрити 41 избирателни секции, а за Турция като цяло – 136 секции, за сравнение могат да се вземат откритите избирателни секции в Европа, Австралия и Америка за българите-емигранти, които са значително по-малко. При задължителното гласуване ще се включи и онази част от електората, която съставлява 59% негласуващи, които обявиха Бойкот.

А именно тази част не бива да се подценява заради нейният интелектуален и духовен заряд, заряд, който считам, че би променил хода на събитията и би изритал партия като ДПС вън от Българския Парламент. Мога да кажа и още, но се боя, че ще бъде напълно излишно.

С. П.

***

Когато говорим за телекторат е редно да споменем именно онази част съставляваща 39% гласуващи от народонаселението.

Скритият телекторат естествено са и онези 59% от негласуващите, които съставляват електората на бойкотиращите.

Те заедно образуват множеството, което допринася за крайния ИЗБОРЕН резултат.

При задължително гласуване този резултат би бил твърде различен.

С. П.

***

Думата „малцинство“ придобива нов смисъл, това е смисъла, който й придава невежото и необразовано малцинство на телектората, който става съучастник на политическата шайка узурпирала властта. Малцинствата раждат халтурата и я възпроизвеждат на базата на даваните им права и свободи. Права и свободи, които Демократичната уредба днес тълкува погрешно, и именно поради това погрешно тълкуване се раждат конфронтацията и антагонизма между гражданите, защото всяко уеднаквяване обезличава и ониществява личността, а обществата губят своята национална принадлежност и суверенитет.

Фундамента върху който се изгражда цялостната личност изисква индивидуализъм, но такъв изграден чрез междуличностни взаимоотношения.

С. Пехльова

***

Необразованото множество е като магнит, то увлича и привлича индивиди със същия заряд на непросветеност, интелектуален и духовен недоимък и за жалост ги възпроизвежда. Еразъм Ротердамски обрисува в недостатъчна степен глупостта в своя труд – Възхвала на Глупостта, без да предполага, че нейното Раждане като генезис е обусловено от фактори срещу които в съвременното общество човек не винаги е способен да противостои. Глупостта е болест, тя е заразно зло, бич за цялото човечество.

Опростачването на нацията е субкултурна инвазия, привнесена чрез манипулация и дезинформация на човешкото съзнание. Тази дезинформация и контрол поначало принадлежат на СМИ, а тези средства са собственост на властта и се намират в зависимост от желанията на властта.

Халтурния феномен обрисува краските на едно общество нехаещо и апатично, обхванато от безхаберие към своите етно-религиозни и исторически корени, общество непознаващо и на тази база отричащо своята история. Ценностите бяха заменени с псевдо-ценности, моралността с аморалност, религиозността с атеизъм, нравствеността с безнравственост, културата със субкултура и халтура.

Изкуството се превърна в придатък на интересексуалността.

Всичко това доведе до загуба на културен и духовен мироглед.
Обществата тънат в безпросветен мрак и невежество.

С. Пехльова

***

Едни индивиди, част от електората на ПП ГЕРБ не знаели за какво са кръгчетата вдясно на бюлетината и сложили два пъти знака Х на цифрата 9.

В случая преференциалния вот изместил едни лидери на партията за сметка на други.

Да живее телектората на малцинството.

***

ЕС – евро-гей содомо гоморианския клуб на двойните стандарти и евро-атлантическите ценности(англосаксонски), Съвет на юдео-общността към Голямата Бяла сграда във Вашингтон.

***

Чехословакия се разпада през 1992 г., същата година започва и разпадането на Югославия. Една година по-рано, а именно през 1991 г. се разпада и СССР.

Случайността е неосъзнат Закон и следствие от преднамерени действия.
Чии са тези действия?

Ще е жалко, ако не знаете, но източника им е един САЩ.

***

След утилизирания траур в Горни Лом, настъпи и следизборния траур за българското народонаселение съставено от гласуващи и негласуващи индивиди.

Да живее декадентското множество, малцинството също.

С. П.

Когато изборния вот става жертва на коалиционна договореност между ПП влизащи в Парламента се стига до висока избирателна пасивност – Бойкот.

С. П.

Високата избирателна пасивност от своя страна ражда електората на Бойкотиращите, които също участват непряко, но като доброволно отказали се от своето конституционно право да упражнят избирателно правото си. Като антипод на пасивността стои ниската избирателна активност, която ражда олигархичната многопартийност чрез пряко участие дължащо се на изборния вот. Така или иначе съучастници стават и двете страни, тъй като техните действия водят до реален ИЗБОРЕН резултат.

С. П.

Сигурна съм, че индивидите съставляващи декадентското множество, о-п-с-с стана известно, че е декадентско МАЛЦИНСТВО при 39% избирателна активност не са се запознали и не са прочели Програмата на ПП за която са дали своя вот, както и това кои точно ПП влизат в коалиционния й състав.

Изборния вот в повечето случаи почива на фундамент от невежество, необразованост и медийна манипулация + дезинформация.

А преференциалния вот??

С. П.

ОЛИГАРХИЧНА МНОГОПАРТИЙНОСТ

Всъщност в парламента влизат не 8, не 47, а 50 партии:

1. ГЕРБ е коалиция от 4 партии,

ПП ГЕРБ, РЗС, ПП „Обединени земеделци“, ПП „Никола Петков“;

2. БСП – от 13 партии,

3. РБ – 7 партии,

Коалиция от 7 партии – ДБГ, ДСБ, СДС, НПСД и БЗНС, ХДП и БНД;

4. Патриотичният фронт – 14 партии,

В предизборната Коалиция „Патриотичен фронт“ влизат следните партии и организации:

Национален фронт за спасение на България (НФСБ),
ВМРО – Българско национално движение (ВМРО-БНД),
Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД),
Национален идеал за единство (НИЕ),
Средна европейска класа (СЕК),
Сдружение „Патриот“,
Целокупна България,
Национално движение „БГ патриот“,
Съюз на патриотичните сили „Защита“,
Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“,
Национално движение за спасение на Отечеството (НДСО),
Национал-Демократична партия (НДП),
Свобода,
Възраждане на отечеството, с лидер ген. Йордан Мутафчиев;

5. ББЦ – 6 партии,

6. АБВ – 4 партии,

Политическа партия АБВ, „Българска партия либерали“, „Обединен блок на труда“ и ФАГО.

–––––––––––
*РЗС ще помага на ГЕРБ на парламентарните избори:

Вж: http://pik.bg/%D1%80%D0%B7%D1%81-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-news216010.html

*ГЕРБ и ПП „Никола Петков“ подписаха споразумение за партньорство:

Вж: http://politics.actualno.com/GERB-i-PP-Nikola-Petkov-podpisaha-sporazumenie-za-partniorstvo-news_46887.html#ixzz3FSVoKv6o

*Предизборна среща на Обединени земеделци и ГЕРБ:

Вж: http://zemedelci.org/archives/3784

*Коалиция АБВ се регистрира за участие в изборите:

Вж:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/08/17/2362923_koaliciia_abv_se_registrira_za_uchastie_v_izborite/

Ниската избирателна активност ражда ОЛИГАРХИЧНА МНОГОПАРТИЙНОСТ.

Олигархичната многопартийност съществува благодарение на отпусканите от държавата ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ за ПП.

Тези държавни субсидии ще бъдат разпределени на 10 партии, като 8 от тях са равняват на числото 50, поради коалиционният състав на повечето политически сили, а две от тях няма да влязат в Парламента, но са прескочили еднопроцентната бариера(„Движение 21” и „Глас народен”).

За сведение ПФ е коалиция от 14 партии.

С. П.

Благодарение на декадентското малцинство съставляващо електората 8 ПП = 50 ПП ще получат държавни субсидии и ще влязат в Българския Парламент.

Наивници сме, нали?

Редно е да сме наясно и с размера на субсидията за всяка една политическа сила.

С. П.

–––––––––––––––-
Колко ще вземат десетте партии, които имат право на държавна субсидия след изборите на 5 октомври в следващите 4 години:

ГЕРБ – 32.662% – 48 583 000 лева
БСП лява България – 15.406% – 22 921 000 лева
ДПС – 14.832% – 22 054 000 лева
Реформаторски блок – 8.884% – 13 218 000 лева
Патриотичен фронт – 7.284% – 10 830 000 лева
„България без цензура” – 5.697% – 8 470 000 лева
„Атака” – 4.517% – 6 720 000 лева
АБВ – 4.150% – 6 170 000 лева

–––––––––––––––
„Движение 21” – 1.195% – 1 770 000 лева
„Глас народен” – 1.137% – 1 690 000 лева

***

Ниската избирателна активност ражда ОЛИГАРХИЧНА МНОГОПАРТИЙНОСТ.

Тази многопартийност ще бъде представена в Българския Парламент от 50 партии.

С. П.

 • Англосаксонско управление на колонията България, а не държавно. С останалото съм съгласна. Световния финансов и политически елит диктуват олигархичната власт на глобализираните колонии-държави, тази власт нито произтича от волята на народа, нито можем да говорим за народовластие.
 • Когато говорим за държавна уредба следва да споменем и формите на държавно управление, които произтичат от Парламентарната Демокрация, една от тези форми е олигархичното управление, което е в услуга на Новия Световен Ред и цели Световно Господство, Световна Армия, Световно Правителство.

  ***

  Високата избирателна пасивност в с. Горни Цибър равна ли е на Бойкот?

  Въпрос само за умници.

  С. П.

  Ако ДПС, ПФ и РБ подкрепят негласно ГЕРБ без коалиционна договореност, то това означава единствено едно, че ГЕРБ освен прозападна е и протурска ПП.

  Да живее декадентското малцинство.

  С. П.

  Електората на бойкотиращите съставляващ близо 60% от не-гласувалите гласоподаватели представлява мнозинство.

  Защо казвам електорат?
  Защото това са хората, които доброволно се отказаха от своето конституционно право на Свободен Избор.

  Доброволния отказ от избирателно право само донякъде може да се тълкува като висока избирателна пасивност от 59% срещу ниска избирателна активност от 39%.

  Редно е да споменем, че всъщност не става дума за „пасивност“, а за умишлен и съзнаван Бойкот, недоверие към ПП узурпирали властта и произтичащата от олигархията многопартийност.

  С. П.

  Правителство на малцинството щяло да състави ГЕРБ.

  Все пак правилно се изразих вчера, когато ви казах, че декадентското множество е всъщност малцинство.

  От далновидните съм.

  ***

  При избирателна активност на българското народонаселение от 39% процента и при влизащи в Българския Парламент, според Волен Сидеров цели 47 партии = 8 ПП, „декадентското множество“ от днес е редно да се нарича малцинство.

  Останалите 59% от негласувалите съставляват ЕЛЕКТОРАТА НА БОЙКОТИРАЩИТЕ, които също са множество и заедно образуват декадентското общество на съвременния интерсекуален свят.

  Никой не е забравен, никой не е изключен. Съставлявате и сте част от това общество въпреки Волята си и чрез даденото ви право на Свободен Избор.

  С. П.

  Забрадките от Бурса гласуваха, а „умниците“ обявиха БОЙКОТ.

  ***

  Какъв процент заемат протурските ДПС, РБ и прозападни ГЕРБ, ББЦ и др. партии във властта?

  Колко от тях ще се коалират помежду си и срещу кого?

  С. П.

  ***

  Да живее декадентското множество.

  Като виновни съучастници можете и сте в правото си да сочите и принадлежащия телекторат към ПП узурпирали властта.

  С. П.

  Ниска избирателна активност в цялата страна, и по-висока в някои части на Северозападна България. Високата избирателна активност е присъща за районите с платени гласоподаватели.

  Купуването и продаването на гласове не е престъпление, а узаконен изборен вот чрез даването на право на свободен избор, о-п-с-с-с заплатен избор.

  С. П.

  41 избирателни секции в Бурса за декадентското множество от изселници напуснали България преди близо две десетилетия.

  Голяма част от това множество е необразовано и невежо не може да пише, да говори и да чете на Български език, но иска и желае изучаване на майчин турски език в Българските училища.

  Анатема! Смърт за родоостъпниците.

  С. П.

  Напред към погребалните урни.

  Така или иначе необразованите и невежите изселници от Бурса, а и другаде ще спуснат своя изборен вот на базата на „размисъл“ основан върху фундамент от невежество.

  С. П.

  Когато изборния вот се превърне в коалиционна договореност между политическите партии узурпирали властта, електората сам ще се убеди за кои точно ПП не е трябвало да дава своя глас чрез даденото му „право на НЕсвободен избор“.

  Тези партии са:
  ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ, ББЦ и др.

  С. П.

  Курбан Байрама ще се чества от изселниците в откритите от ЦИК за целта 136 изборни секции в Турция.

  Част от тези изселници не знаят да пишат, да четат и да говорят на Български език, но това не им пречи да дадат своя изборен вот в качеството им на телекторат за нелегитимна партия като ДПС, която ще влезне в Българския Парламент.

  Коментарите са излишни!

  С. П.

  Изселници в Бурса, които не могат да пишат и да говорят на български ще дадат своя изборен вот за нелегитимната партия в Българския Парламент – ДПС.

  Да живее декадентското множество.

  С. П.

  От Централната Изобретателна Коалиция обявиха, че Курбан Байрама ще се чества на 5-ти срещу 6-ти октомври.

  Честито жертвоприношение.

  С. П.

  След утилизирания траур, размисъл, а след размисъла отново вакханален идиотизъм.

  Да живее декадентското множество в качеството му на ТЕЛЕкторат.

  С. П.

  От днес ще наричам декадентското множество ЕЛЕКТОРАТ.

  Важно е да спомена, че това е именно електората обслужващ политическата шайка узурпирала властта.

  Думата „узурпирала“ не е случайна величина.

  С. П.

  Декадентското множество ще покаже своята НЕспособност да разсъждава на 5-ти октомври, 2014 г.

  Декадентското множество смята, че има, съществува право на СВОБОДЕН ИЗБОР.

  С. П.

  В деня на размисъл, а и след него индивидите ще се убедят, че не са запознати със смисъла и значението на онова, което те наричат РАЗМИСЪЛ.

  „Мисленето не е синоним на съзнанието. То е само една от неговите страни. Мисълта не може да съществува без съзнание, но съзнанието няма нужда от мислене.“

  Екхарт Толе

  ***

  Относно жертвите в Горни Лом

  Няма останки, няма трупове!! Няма и смъртен акт. Всичко изчезна в небитието.

  Траур без издадени смъртни актове.
  Едно поне е сигурно – Кремация следствие на утилизация.

  С. П.

  Очеркът е излишен при отсъствие на Информация.
  Всеки анализ на събитията е следствие на класифицирана и синтезирана информация, когато такава липсва се стига до дезинформация.
  Често това стигане е напълно умишлено и цели индивида, а и обществото като цяло да бъде поставено и държано в неведение.

  Всяко неведение е пагубно.

  С. П.

  Информационно затъмнение около ситуацията в Горни Лом,
  мистерията е само за онези, които нямат достъп до класифицирана и секретна информация, такава с която разполага днешната политическа шайка узурпирала властта.

  Можем да гадаем или не, но на базата на собствената си неинформираност, дезинформираност и незнание.

  С. П.

  Вашингтон и неговите арабски съюзници Саудитска Арабия, Катар, Йордания, Турция чрез ИД и другите уахабитски терористични групировки постигат контрол и разширяват дестабилизацията в региона на Близкия Изток, Сирия, а днес, сега и в Ирак, и успяха да отстранят проиранския премиер Нури ал Малики, който доброволно подаде оставка. Контролът и дестабилизацията са насочени срещу проруски настроените държави и целят да отслабят техните международни политико-икономически отношения с РФ, а дестабилизацията да се разпростре в посока Централна Азия и Кавказ.

  С. П.

  Част от декадентското множество, което ще спусне своя вот в погребалните урни е онова, задаващо се откъм Анадола в съседна Турция, чието вероизповедание е мюсюлманско.

  Без коментар.

  Нашествие в Кърджали от изселници, т. н. етнически турци.

  Хем ще честват Курбан Байрама, хем ще упражнят правото си на изборен вот.
  Честито жертвоприношение.

  Аллах Акбар!

  С. П.

  Всяка предизборна агитация си е чиста есхумация.

  С. П.

Advertisements