Чета си от компютъра почти всичко, хем е безплатно, хем в почивката си говоря с приятели. Кеф!

От античността за секунди се пренасям в съвременния интерсексуален свят, тогава поне извращенията са били поетични за справка Сафо, която се нарежда сред деветимата лирици на Древна Гърция.

Дори Маркиз дьо Сад, който заради убежденията си е бил заточен в психиатричното заведение на замъка „Шарантон“, бледнее пред сегашното развращаване на обществото, а и произведението му „Жюстин“ си остава истинска класика.

***

Характерът е емпирически познатата, постоянна и неизменна природа на дадена индивидуална воля.

А. Шопенхауер

***

Синтезирането и анализа на дадена информация принадлежат по-право на разсъдливия, който не се отклонява по-пътя само поради факта, че там се търкалят дребни камъчета.

***

Точно даването права на малцинствата за сметка правата на мнозинството, отнемат от свободата на обществото като цяло. Колкото повече права и свободи се дават на човечеството, толкова повече се разрастват различията и се оформя субкултурния феномен, раждат се декадентството и халтурата. Даването на права и свободи води до ксенофобия, конфронтация и антагонизъм. Онова, което е в основата на нашето изконно човешко право да бъдем хора е Свободата на Волята и като такава тя не се нуждае от налагането на правила и Закони, които ограничават нейната безграничност. Толерантността е криво разбрана, а нетолерантността се счита за нарушаване на нечии права и дискриминация, счита се за диктатура. Истина е, че точно демокрацията води към такава(За справка „Държавата“ на Платон). А относно различията те винаги ще съществуват, поради факта, че нашия Свят е движен от многообразност и е дуален.

Правата и свободите се дават отчасти чрез Конституцията, а Законите се узаконяват от управляващите във властта. Всяка власт кове такива Закони, които са в неин интерес, в интерес на управлящата прослойка било то олигархична, плутократична, тимократична и пр. Законите могат да утвърждават не само нов ред, но могат да бъдат и причината за внасянето на нов хаос в предварително установения и утвърден сред обществото порядък. Друг е въпроса, че никой Закон не е в състояние да ти даде нужната Свобода, поради факта, че съществува и такъв, който я ограничава чрез регламентирани правилници, правила и процедури. Така например Свободата на Духа е философски прийом и лежи извън ограничеността на Законовата уредба като нормативна рамка.

Даването на права на малцинствата е тясно обвързано с ПОДМЯНА на история и култура, подмяна на етно-религиозност. Цели загуба на национална идентичност и суверенитет.

***

Демонтажът на властта от народонаселението се осъществява само и единствено чрез Революция.

Подобен катарзис обществата са извоювали единствено чрез Революция. За да узрее едно общество за Революция то трябва да бъде заинтересовано, а не апатично.
Възраждането също може да се разглежда като Революция в духовен и интелектуален аспект.

***

Европа, а и Света са готови за истинска Революция, а не за платонична. Усилията на милиони млади хора са насочени към действия срещу политическите, икономически и военни престъпления. Един по добър свят е възможен чрез реквием на съществуващите войни и насилие. Днес демокрацията е обвързана с политическата власт, със световните политически елити и финансова олигархия. Нейната реформа е невъзможна без Революция. Формулата на отричане на капитализма трябва да се замени от пасивност към действие и решение за промяна. Обществото отрича налаганите му от правителствата мерки и рестрикции, то се обявява против реформите в законодателната власт, които работят в ущърб на гражданите и техните права. Робството, подтисничеството е узаконено, неговите буржоазни корени трябва да бъдат изкоренени. Наемният труд днес не отразява реалните икономически отношения между работник и работодател, неговото заплащане е законоформулирано подтисничество защитаващо интересите на капиталистът. Обедняването на населението в световен мащаб е добре премислена политика на правителствата. Тя има една единствена цел Световно господство основаващо се на Световно Правителство, Световна Банка и Световна Армия – НАТО. Световната банка както и Световната армия са налице. Остава формирането на Световно Правителство и узаконяването на Световното Господство ще бъде факт.

Революциите се раждат от онеправданите нации. Латинска Америка бе сочена за Задния двор на Запада, а РФ като опасна доминанта в борбата за Хегемония между Изтока и Запада. Бастион на човечността, който се опълчва срещу диктуваното Световно господство от страна на юдео-масоните.

Когато говорим за глобална революция или промяна не бива да забравяме и Близкия Изток с неговото важно геополитическо и военно-стратегическо значение и ресурси. Най-горещата точка в която се водят военни конфликти и Граждански войни, умишлено предизвикани и финансирани от Запада. Люлката на зараждащия се Радикален Ислям с любезното спомоществователство на Пентагона.

***

СЦЩ, финансират освен икономическа, финансова, медийна, политическа, икономическа и една етно-религиозна война. Радикалния Ислям е само придатък за да бъде унищожен на един по-късен етап и Исляма като религия, но преди това ще бъде използван в борбата на юдео-масоните срещу Християнството. Противопоставяне на религиите, насаждане на омраза и антагонизъм.

***

Необразованото множество е като магнит, то увлича и привлича индивиди със същия заряд на непросветеност, интелектуален и духовен недоимък и за жалост ги възпроизвежда. Еразъм Ротердамски обрисува в недостатъчна степен глупостта в своя труд – Възхвала на Глупостта, без да предполага, че нейното Раждане като генезис е обусловено от фактори срещу които в съвременното общество човек не винаги е способен да противостои. Глупостта е болест, тя е заразно зло, бич за цялото човечество.

Опростачването на нацията е субкултурна инвазия, привнесена чрез манипулация и дезинформация на човешкото съзнание. Тази дезинформация и контрол поначало принадлежат на СМИ, а тези средства са собственост на властта и се намират в зависимост от желанията на властта.

Халтурния феномен обрисува краските на едно общество нехаещо и апатично, обхванато от безхаберие към своите етно-религиозни и исторически корени, общество непознаващо и на тази база отричащо своята история. Ценностите бяха заменени с псевдо-ценности, моралността с аморалност, религиозността с атеизъм, нравствеността с безнравственост, културата със субкултура и халтура.

Изкуството се превърна в придатък на интересексуалността.

Всичко това доведе до загуба на културен и духовен мироглед.
Обществата тънат в безпросветен мрак и невежество.

***

Хамелеоните във властта не са от вчера.

Родната вакханално политико-икономическа сцена е узурпирана от хамелеоните.
Хамелеоните запазват сътрудничество помежду си чрез коалиционна договореност.

Няма значение кой от хамелеоните защитавате и срещу кого от хамелеоните се опълчвате, тяхната договореност е на основата на коалиционно партньорство.

***

Казвах го много преди декадентското множество да бъде обхванато от синдрома да протестира, като инструмент на неудобната нему клика от управляващи във властта. Уви, оказах се лош, но все пак пророк.

“Бунтувайте се Българи!” – звучи много силно за тия, които са останали в България. Повече от ясно е, че и зад бунта на обикновения гражданин, стоят хора (Групировки) с нечисти интереси. Така, Протестиращият, Бунтуващият се, попада под ударите на нови “лидери” незаели все още своята политическа(сенчеста) роля на сцената на нашия роден “политически елит”. Мнозина Българи си мислят, че няма за какво друго да се хванат освен за “Бунтувайте се Българи!”. Искам да ги успокоя и да им кажа, че това е също толкова напразно и безсмислено, понеже и самият Бунт е следствие на манипулация привнесена у отделния индивид. И самият бунт в лицето на уж, Гражданските Протести е предизвикан за да защити и издигне някоя нова Политическа Партия или МУТРО – мафиотска групировка поддържаща все същата чалгаджийска политика.

Гражданското общество е обвързано с Политическите Партии и им служи въпреки Волята си. (Парадокс: Това Гражданско Общество се състои от надпартийни граждани и неправителствени организации.)

В по голямата си част тези НПО-та са проамерикански и финансират протестиращите, те стоят негласно зад дадена политическа сила във властта.

***

Можем ли да говорим за подготвяна Турска инвазия(като османизация) в България?
Можем, предпоставките са налице.

За сведение Турската инвазия през 1974 г., успя да раздели Кипър на две.
Причината кипърското турско малцинство.

И у нас има турско малцинство – етническите турци в България.

***

1). Новини на турски език по БНТ.
2). Излъчване на турски сериали в ефира на повечето телевизии.

3). Учебници на майчин турски език в Българските училища.

http://bezpartien.com/сдобихме-се-с-нови-учебници-на-турски-б/

4). Опростяване на дълга на Ирак и на Афганистан – страни от Близкия Изток, мюсюлмански при това.

http://www.segabg.com/article.php?issueid=2810&sectionid=16&id=0000101

http://offnews.bg/news/Икономика_59/България-опрости-48-млн-долара-дълг-на-Афганистан_389932.html

5). ДПС – антибългарска и противоконституционна партия в Българския Парламент – Пета колона.

6). Приемане на мними бежанци от Ирак, Иран, Афганистан, Судан, Пакистан, Бангладеш, Сирия и прочее. Страни от Близкия Изток, чието вероизповедание е Исляма.

7). Турското робство, ИГО бе заменено с турско присъствие.

Нямало план за османизация и ислямизация на България, а?

http://www.ataka.tv/видео/планът-баязид-2-разгромът-на-съвременна-българия-част-1-c2381.html

Ще оспорите ли горните доказателства?

Вие българи ли сте?
Християни ли сте?
Откога Република България е вилает на Турция?

Сега, когато предстоят Парламентарни избори, ние сме изправени пред поредният фарс, а именно – гласуването, което също ще бъде придружено от задкулисие, интриги и политически игри. И това скъпи сънародници, НЕ Е израз на вашата свободна воля, а е израз на ВОЛЯТА на онези, които ви лишават от правото да упражнявате своята собствена воля безпристрастно.

Отказвам се от своето конституционно право да гласувам. Това не е мое право и е срещу правата ми да упражнявам и изразявам свободно волята си в едно уж, демократично общество. Не желая моят вот да бъде писък спуснат в погребалните урни на човешкото тщеславие и невежество. Моето „право“ се състои в това да избирам между банда посерковци, тарикати, нагаждачи, национални предатели, псевдо-патриоти и слуги на юдео-масоните, същите които съсипаха хубавата ни Родина и принудиха над 2.5 млн. българи да емигрират зад граница, а останалите оставиха в ръцете на мекеретата, престъпниците, самозванковците и пр.

Репресивните закони на съвременното робство лишават индивида от свободното право на избор и де факто не му предоставят никакъв избор. Държавата по никакъв начин не се грижи за благоденствието на своите граждани, защо същите граждани, чрез закон, трябва да се грижат за благоденствието на политическите мухльовци при това на издръжка към Държавния бюджет?!

Мнозина смятат, че нищо не зависи от нас.
Аз пак ви питам: А от кого зависи?! Ако нищо не зависи от нас, защо е необходимо да упражняваме „свободното си право на избор“?!

Не е ли, защото сме им нужни като електорат?! В чий интерес е даването на моя изборен вот след като имат мъртвите души в избирателните списъци, а също така платените гласоподаватели? От каприз ли? Даването на право на свободен избор за да се делегират права от страна на избирателите към явни престъпници – депутати е повече от извратеност, защото вота не е нищо друго освен делегирането на права към престъпници. Това не е избор, а съучастие. Всяко съучастие предполага престъпление. Всяко престъпление е насочено срещу истината, честността и морала. Политическите недоразумения на родната и същевременно евро-вакханална политико-икономическа сцена са наясно, че все още има, съществуват граждани, които не се поддават на лесна манипулация. Ако циганина могат да го купят с две кебапчета, лимонада и 30 лв., за да даде своят глас на избори, а теб не могат да купят и за 100 лв., не могат да те купят по-никакъв начин, те ще направят това ЗАКОННО и ти няма да бъдеш в състояние да им противоречиш. Не подценявайте никога, че всички ние сме им нужни именно в качеството на ЕЛЕКТОРАТ.

Не съществува вот, който да е наказателен. Самият факт, че са ви дали правото на „свободен избор“ само доказва, че вие сте маша в ръцете на онези, които ви лишават от вашето право да проявявате своята собствена Воля безпристрастно. Свободата на Волята не изисква да упълномощавате някой друг да взема решения вместо вас.

С. П.

21-22 септември, 2014 

***

Дечицата не разбират света на възрастните,
възрастните също не разбират света на дечицата независимо от факта, че някога те също са били деца.

И онова, което възрастните не разбират, но за което имат откъслечни спомени от миналото те наричат носталгия по-детството.

***

Отдолу току срещу блока ми има една частна детска градина.

Дечицата пеят, чуруликат и огласят междублоковото пространство.

Дочувам откъслечни думи, при все това не се опитвам да напрагям слуха си.

***

Детския хор спря своето чуруликане и настъпи пагубна тишина.

Дечицата са странни създания, карат те да се замисляш над неща непривични и ненамиращи приложение в нашия бездушен свят.

***

Каква е връзката на хуманизма(човеколюбието) с човеконенавистта?

Филантропите най-добре знаят отговорите на този въпрос.

***

Крачещото множество между нас е декадентско множество.

Единствено то смята, че има право на Избор и поради това си право обнадеждено приглася и припява на своите господари издигнали упадъка на пиедестал.

***

При монолога стреляш срещу самия себе си в присъствието на публика,
докато при диалога стреляш в опониращата ти страна.

Колко добър стрелец си зависи само и единствено от това, доколко си овладял изкуството наречено диалектика.

***

Не сме ли прекалено невежи и необразовани, пеленачета, малки сукалчета… които се опитват да преоткрият света, при това не съвсем успешно?!

Пеленачета, дундуркани в света на собственото си невежество и безпросветност, поради факта, че информацията с която разполагаме е оскъдна и недостатъчна…
За да постигнем завършеност на делата си, на мисълта.
Казват, че Истината се раждала в Светлината на Знанието, но мракът винаги настъпва при осветяване на едната половина,
а тялото хвърля своя собствена сянка.
Ако се случи по Божия промисъл, някой от нас да бъде озарен, другите му се качват на главата, бесни, омерзени, полудели от завист, неразбиране и омраза.

Ние сме инкарнация на Тома, който не е повярвал в Христовото възкресение и е бръкнал с пръст в раната на Иисус.
Така той е получил своите доказателства…
Вярваме на трансцендентни и фантазни образи и им приписваме божественост от гледна точка на своя атеизъм. Не е ли коварно? Не е ли налудничаво?
Нашата логичност е следвана от безумие, и то е най-големият й довод и аргумент.
Постигането на цялостната личност предполага завършеност, която ни е чужда.
Предполага добродетели, които не притежаваме.
Предполага информация с която не разполагаме.
Ние сме жертва на собствената си ограниченост и на невъзможността да излезнем извън контурите на предначертаните й граници.

С. Пехльова

Advertisements