Аристократизма е състояние на духа

или За поквареността на родния хай-лайф

azis_red_models_1

Азис

Като качество на естетизма в днешно време се е възприел псевдо-морала, а снобите се кичат незаслужено с почести и слава. Техните обноски не идват от изисканост, а от желание да изпъчат гордо шии над тълпата, да се откъснат от нея и да я принизят. Моралът днес не струва и пукната пара, поради тази причина се узаконяват блудства като еднополови бракове, инцест(кръвосмешение) и тем подобни извращения. Когато едно общество загуби своите морални устои, то губи и своят духовен и интелектуален мироглед, а онова, което остава е безнаказаност, морална деградация и упадък.

Ценностите са криворазбрани и тъкмо поради това, чрез закона ни задължават да бъдем толерантни към хора, които не притежават морал, достойнство, чест. Стремежът да уеднаквят правата на смирения, на непокварения с тези на извратения, на душевно болния, на психопата е доказателство за липса на здрав разум.

Перверзността се кичи с титли, става и се възприема като модел на подражание, а от страниците на списанията ни се усмихват показвайки прелести пропаднали типове като Азис, Евгени Минчев и др.

Култови певици като Андреа, които показват гола гръд будят възхищение и жънат небивал успех. Пепа Петрова, известна като Пепа Секса в интервю призна, че продуцентите не са нищо повече от рекетьори и сутеньори. От екрана ни заливат голи задници, силиконови цици и прашки. А от обикновения зрител се очаква едва ли не да остане равнодушен и да приеме това напълно спокойно сякаш е в реда на нещата.

Покварата е като заразно зло, а от родната поп-фолк сцена ни махат чалга-певачки, силиконови гърли, метреси, плейбой-красавици, травестити. Хора видимо загубили своя талант, чието представяне граничи с онанизъм и води до вакханалия. Не, това не е метафора, а изстъпление, безразсъдство. Блудство над всичко стойностно и свято.

Интелектуалния онанизъм, мозъчната импотентност съпътстващи всяко полово извращение са своего рода безнравственост, прелюбодеяние, което осъжда тялото и душата.

Аз не мога да се съглася, че бидейки задължавана в толерантност към хора с различна сексуална ориентация, моите права автоматически се уеднаквяват с техните. Това не е толерантност, това е толерастия. А всеки несъгласен бива публично разпнат и линчуван, защото законът не е на страната на нормалните, а хомосексуализма отдавна е официално изключен от списъка на психичните заболявания(1973), както и от Международната класификация на болестите (МКБ) през далечната 1992 г.

Забраната да се отнасяш недобронамерено, да се изказваш в публичното пространство е нарушение на едно изконно човешко право, а именно това касаещо Свободата на словото.

Цензура се налага на всеки дръзнал да защитава истината, светостта, морала. А онзи, който не притежава морални устои, той е защитаван по силата на закона и е над него. Това днес се нарича равноправие. 

За кръговрата

Кръговрата е природен закон. Онова, което днес се случва пред очите ни, е доказателство за нарушаване на този кръговрат. Доказателство, към което ние би следвало да останем безучастни. Всяко безучастие е мнимо съгласие и съучастие, и предполага нарушаване на този непрекъснат процес. С какво едно утвърждаване на еднополовите бракове се намира в хармония с естествения развой на нещата, с продължението на човешкия род, може би с израстването на индивида в една пошла „семейна“ среда. Това не е продължаване на потомството, а лишаване от потомство и предполага по-нататъшно съгласие със сурогатното майчинство, с осиновяването на захвърлено дете, което ще бъде принудено да живее в една хомосексуална среда. Това не е подчинение на кръговрата, а подчинение на безумните човешки закони, които отнемат от правата на смирения, на непокварения, за да ги дадат на извратения, на психопата, на душевно болния и всичко това се нарича равноправие, и изисква толерантност пак по-силата на същия този закон, който се намира в противовес с естественото развитие на нещата.

За дискриминацията

Дискриминацията не идва от отказа на Русия да се осиновяват деца от страните легализирали еднополовите бракове, а от налагането на узаконената интерсексуалност. Хермафродите нямат нужда от полова принадлежност, а от узаконяване на еднополовата любов. Важно условие за просъществуването на човешкия род е наличието на двуполовост, човекът се размножава двуполово. Иначе говорим за андрогинност (Ανδρόγυνο) – наличие на мъжки и на женски полови характеристики в едно същество.

Вж: Русия забрани осиновяването на деца в страни, легализирали гей браковете

Сурогатното майчинство е в разрез с естественото развитие на нещата, то дава възможност за износване на чуждо дете, а утробата се ползва като инкубатор за възпроизвеждане. Бедните жени ще бъдат третирани като сурогатни робини и ще износват извратеното семе на гейове и лесбийки. Това се намира в разрез с всичко стойностно и свято, потъпква семейните ценности и ги предава в ръцете на мозъчно импотентни онанисти, на словесни недоразумения бълващи единствено вакханални дитирамби. Всичко това предполага едно хомосексуално обременено потомство.

Налагане на содомо-гомориански и еврогейски ценности в страните от общността.

Вж: Европарламент заставляет Литву обучать детей маструбации с 5-6 лет

Следва

С. Пехльова
2 февруари, 2014

Advertisements