търговия-гласове

Напред към Погребалните урни

Днес бил ден за размисъл, за онези, които не знаят, какво е РАЗ“МИСЪЛ“. Пази Боже сляпо да прогледа!

Точката всеки я поставя сам за себе си. Очевидно е, че загубилите обонянието си не знаят, че именно парите миришат и то повече отколкото предполагат.

Явно за мнозина финикийските знаци струват повече, но те също са толкова архаични както и тези три думички(морал, чест, достойнство), които безумците безразсъдно запращат в миналото. В търговията винаги има ощетени и това не я прави морална и честна дейност, защото тя никога не си служи с морал и чест.
Ако си служеше Христос нямаше да изгони търговците от Храма!

Добри резултати се постигат, когато за човека думите – морал, чест, достойнство имат СМИСЪЛ. За останалите остава да направят своят ИЗБОР измежду ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, но това не е ИЗБОР, а търговия.

За негласуване се плаща МНОГО – това е да си запазиш съвестта ЧИСТА!

Решението е едно да не се гласува за престъпници. Аз обявявам Бойкот на изборите и не за нещо друго, а поради това, че не съществува такава бюлетина, която да измие срамът на онези, които докараха народа до просешка тояга и сега се готвят да се кандидатират наново… Пълно безумие!

Нямаме право на грешки – но въпреки това, пак ще ги повторим и отново ще сгрешим и не защото е човешко, а защото сме водени от ЧОВЕШКОТО. И в това няма логика, а безумие и суета.

„Сега след откриването на тия 350 хил. фалшиви бюлетини, ясно ли ви е, че ще бъдете употребени за узаконяване на фалшифицирани избори?
Ясно ли ви е, че ще станете салфетки за изтриване на мръсотията?“

Николай Сисоев

Днес си мисля за Алеко Константинов и неговият девиз: „По-добре недоволен човек, отколкото самодоволна свиня!“ 

Антония Бонева

Извънредно: Иззеха 350 хил. фалшиви бюлетини

18788_183802998435541_450546127_n

Ако се чудите защо най-великите умове на човечеството не са служили на него, а основно на себе си, си задайте въпроса имали ли са друг шанс? Кой би избрал Джон Рокфелер за политик? Ами Морган, Карнеги, Форд? Кой би избрал Бил Гейтс или Бъфет? Тези хора просто нямат шанс да служат на обществото, защото то не ги иска, а избира такива като Бат Бойко и Барак Обама. Така на великите умове им остава само да работят за себе си, и без да разчитат на обществото. Резултатът – Рокфелер натрупва най-голямото богатство в историята, оценявано на днешни 600 милиарда долара (5 пъти повече от рекорда на Бил Гейтс от 120 милиарда). Форд създава масовия автомобил, за което преди това му пречат именно политиците и гарантираните от тях патенти за автомобилен монопол.

Преди време в Калифорния за сенатор се кандидатира Карли Фиорина – изключително успешен мениджър на „Хюлет Пакард“. Дебилите избраха някакъв демократ, дето не може и на малкия и пръст да стъпи.

От нищото Рокфелер създава Стандарт Оил, от която после произтичат водещите и днес петролни компании. Ю Ес Стиил е създадена от Карнеги и Морган, и повече от 100 години е гръбнакът на американската икономика. Бил Гейтс и Стив Джобс правят компютъра домашен продукт, което им носи милиарди. И двамата тръгват почти от нищото.

Представете си такъв ум да тръгне от по-високо ниво, и да е подкрепен от обществото, работейки за него…

Dobri Bozhilov

Джордж Карлин не гласува

Advertisements